TT – Run 2019

De organisatie van de TT-Run stelt dit jaar 50 gratis startplekken beschikbaar voor het UMCG Hartfonds. Deze startplekken zijn beschikbaar voor iedereen die in actie wil komen voor hartrevalidatie! In ruil voor deze prominente en gratis startplek inclusief een UMCG programma op het TT-Circuit zamelen de lopers geld in voor het UMCG Hartfonds.

Met de opbrengst van deze actie kan het UMCG Hartfonds betere testen afnemen, beter meten en de hart revalidatie op maat aanbieden. Hiermee vergroten we de kans dat de best mogelijke hart revalidatie in het basispakket van de zorg wordt opgenomen. Het ingezamelde geld komt rechtstreeks ten goede aan het Heart-ROCQ programma.

Loop gratis mee met de TT-Run op zaterdag 22 juni!

Via het UMCG Hartfonds kan je gratis deelnemen aan de TT-Run.  Deze plekken zijn voor iedereen beschikbaar.  

Lopers voor het Hartfonds worden op zaterdag 22 juni vanaf 12:00 uur ontvangen op het TT-terrein in een aparte VIP box, krijgen een sportlunch, UMCG Hartfonds loopshirt en starten gezamenlijk aan de TT-Run om 13.30.
Een pakket ter waarde van 50 euro. 

Als tegenprestatie zamelen lopers minimaal diezelfde 50 euro in voor het UMCG Hartfonds. Dit geld komt ten goede aan hart – en vaatonderzoek in het UMCG.

Mail naar hartfonds@umcg.nl en loop mee!

Facebooktwitter