Campus Trail voor Hartfonds

Altijd al willen weten wat er zich afspeelt achter al die deuren op Campus Groningen? Doe dan mee met de Campus Trail op donderdag 6 september 2018. Loop samen met collega’s, studiegenoten, campusbewoners, vrienden en familie over de Zernike Campus Groningen tijdens dit nieuwe, sportieve event! Een bijzondere loop van 4 mijl als onderdeel van het programma van ‘100 jaar Sportstudies’.

Voor het tweede jaar wordt dit unieke sportieve event georganiseerd op Campus Groningen, locatie Zernike. Al (hard)lopend verken je tijdens dit event de Campus en al haar bijzondere gebouwen. Dit jaar is de Campus Trail onderdeel van het programma van Active Ageing Campus en 100 jaar Sportstudies. Zij zullen er ook voor zorgen dat, in aanloop naar de trail, je goed kunt warmlopen en oefenen tijdens verschillende loopclinics op Campus Groningen.

Op 6 september 2018 starten de eerste deelnemers om 17:00 uur vanaf het Willem Alexander Sportcentrum. Het uitdagende parcours van in totaal 6,5 km volgt vanaf daar zijn weg dwars door verschillende gebouwen. Natuurlijk zoveel mogelijk op plekken waar je anders nooit komt. De finish is evenals de startlocatie bij het Willem Alexander Sportcentrum waar deelnemers na afloop van het evenement een medaille in ontvangst mogen nemen.

De inschrijving is geopend! Wees er snel bij, want voor deze eerste editie worden maximaal 1.000 deelnemers toegelaten. Een regulier ticket kost €12,50-,.  Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting op je startbewijs.

Op woensdag 2 oktober 1918 werd het Instituut voor Lichamelijke Opvoeding officieel geopend. In oktober 2018 bestaat Sportstudies dus 100 jaar! In het kader van het jubileum organiseert Sportstudies meerdere evenementen en wordt er geld opgehaald voor het “Fit Hart”project van het UMCG en de Hanzehogeschool. Lees hier alles over dit project.

 

 

Facebooktwitter